Atelier de groene weide is afgelopen jaar verhuisd van de Hondsdraf naar de Groene velden. In het nieuw gebouwde atelier is veel mogelijk en daardoor kunnen creatieve bezigheden passend aan de persoon of aan de groep worden gemaakt. De binnenruimte is geschikt voor schilderen en keramiek en de aangebouwde serre wordt gebruikt voor het beeldhouwen. Met mooi weer kan er ook in de tuin worden gewerkt. 

Workshop schilderen, keramiek, beeldhouwen:  

Een dag lekker stevig bezig zijn met een thema, techniek, onderwerp of iets naar keuze. Zeer geschikt voor teambuilding, feestjes en kleine groepen. Inclusief alle materialen, koffie/ thee en een broodmaaltijd.

Ochtend en middag van 09.30 - 16.00 of de Middag en avond van 13.30- 20.00. Planning in overleg. Minimaal 3-4 personen : 50.00 eu per persoon

Lessen en workshops zijn voor iedereen geschikt, dus ook voor mensen met een bijzondere hulpvraag en/of beperking. Heb je een zorg indicatie voor begeleiding individueel of groep, dan ben je dus ook zeer welkom.

Belangstelling ???   Kom gerust eens langs om te kijken, maar bel wel even van te voren of kom eens kijken op de vrijdag. We zijn dan open van 10 tot 17 uur.

Opgeven kan via het E-mail adres in de contactgegevens .

Alle prijzen zijn incusief btw.