Het Atelier bij zorgboerderij Groei-end  aan de Hondsdraf heeft het afgelopen jaar een mooie ontwikkeling ondergaan en het aanbod is flink gegroeid. Ieder kan wel iets vinden wat leuk, prettig en leerzaam is om te doen. Er is veel mogelijk en daardoor kunnen programma’s passend aan de persoon of aan de groep worden gemaakt. Menja werkt hier 2 dagen per week naast haar activiteiten in Atelier de Groene Weide.

Opgeven kan via het E-mail adres in de contactgegevens . 

Beginners:  

Een ochtend per week schilderen (09.30 - 12.00) in een groep met gebruik van alle standaard materialen, incl. koffie/thee.  Begeleiding waar nodig. Je maakt gestructureerd kennis met verschillende  materialen, een aantal basis technieken en je leert deze toepassen. Knipkaart voor 10 keer 150,00 Euro (6 maanden geldig)

Gevorderden:  

Een middag per week schilderen (3 uur) en hierbij wordt je gecoacht. Incl. gebruik van alle standaard materialen, koffie/thee. Open atelier op donderdag avond.       Knipkaart voor 10 keer 150,00 euro. (geldig voor 6 maanden)  Gebruik je liever je eigen materialen, dan betaal je 125,00 voor de knipkaart.

Workshop schilderen:  

Een dag lekker stevig bezig zijn met een thema, techniek, onderwerp of iets naar keuze. Zeer geschikt voor teambuilding, feestjes en kleine groepen. Inclusief alle materialen, koffie/ thee en een broodmaaltijd.

Ochtend en middag van 09.30 - 16.00 of de Middag en avond van 13.30- 20.00. Planning in overleg. Minimaal 3-4 personen : 50.00 eu per persoon. 

 

Kan je in het aanbod niet vinden wat je zoekt, mag ik je dan uitdagen om samen met mij te gaan zoeken naar datgene wat meer passend is ?

De cursussen zijn voor iedereen geschikt, dus ook voor mensen met een bijzondere hulpvraag en/of beperking. Heb je een zorg indicatie voor begeleiding individueel of groep, dan ben je dus ook zeer welkom.

Belangstelling ???   Kom gerust eens langs om te kijken, maar bel wel even van te voren.

Alle prijzen zijn incusief btw.