Gedenkdoosjes en Urnen worden met veel aandacht gemaakt voor hun bijzondere inhoud. Bij de doosjes kan je denken aan een foto, ring, briefje of  ander dierbaar voorwerp. Sommige doosjes zijn tevens mini urn of bevatten een lichtjeshouder.

Ieder doosje en urn is uniek en handgemaakt en kan naar eigen inzicht van de opdrachtgever worden uitgevoerd, evenals de urnen en mini urnen die op aanvraag  worden gemaakt.

Menja werkt graag in samenspraak met de opdrachtgever waarbij de lijnen kort en alle stadia van het maakproces inzichtelijk zijn. Ook maakt  ze speciale kunstvoorwerpen die op een graf geplaatst kunnen worden  zoals een monumentje, grote vlinder of een vogelschaal.  

Alle werkstukken kunnen worden gegraveerd met tekst naar keuze.

De producten voor buiten zijn door hun speciale  hoge stook temperatuur  vorstbestendig. 

Je kan samen met Menja een speciaal monumentje of mini urn maken. Hierbij is veel mogelijk, eigen ontwerpen kunnen leidend zijn in de uitvoering. In een periode van verlies kan het maken van een gedenk werkstuk zoals een monumentje, mini urn of herinneringsdoosje helpend zijn en troost geven.

Neem gerust contact op voor meer informatie of kom langs in het atelier waar een heel aantal doosjes en urnen staan voor verkoop of als voorbeeld om te bekijken.